20% popust na vse Base & Top. Koda za popust: "BASETOP20"

Prijavi se

Upravljanje računa

Kdo smo

NaniNails – Bogata ponudba za popolno manikuro

Nohti in roke si zaslužijo svoje mesto v svetu lepote. Zato smo tukaj mi, NaniNails, da vam zagotovimo profesionalno kozmetiko in pripomočke za nohte. »Nani« v havajščini pomeni »lep« ali »privlačen« – pomen te besede ni bil za nas navdih samo pri izbiri naziva znamke. Naše poslanstvo je, da vam ponudimo najboljše kozmetične izdelke, da se boste počutili maksimalno lepe in privlačne.

 

 

IZOBRAŽEVANJE – NAVDIH – USTVARJANJE

Ne želimo si samo preproste prodaje izdelkov. Naše stranke učimo dela z materiali preko videoposnetkov in ustvarjalnih delavnic, s katerimi potujemo po Češki republiki. Našim strankam ponujamo neskončen vodnjak idej za kreativno manikuro prek naših družbenih omrežij in obsežnega bloga. Zahvaljujoč nam je že veliko žensk našlo svoj novi hobi – ali boste med njimi tudi vi?

Inspire yourself!

0
Novih člankov letno
x
0
Slik za navdih
=
0
Navdihujočih slik letno

Lepi nohti v šestih državah

Ideja o prodaji cenovno ugodne kozmetike za nohte je nastala na Češkem, od takrat pa smo se razširili še v pet držav – Slovaško, Romunijo, Hrvaško, Madžarska in Slovenijo. V vsaki od navedenih držav se lahko zanesete na naše odlične storitve. Pakete pošiljamo takoj in se trudimo, da bodo pri vas čim prej.

       
[zemljevid_Evrope]
 
 
 

 

 

Preverjeno blago

Preden nabavimo novo blago, ga temeljito preizkusimo. Na zalogi imamo več kot 4000 različnih izdelkov, ki so vam zaradi inovativnih skladiščnih tehnologij takoj na voljo. Ali veste, da v našem skladišču delajo večinoma ženske? Ne glede na to, ali vaše blago zapakira Monika ali Lenka, ste lahko prepričani, da to počne z največjo skrbnostjo in ljubeznijo.  

Družbena odgovornost

V letu 2019 smo pričeli z novo tradicijo, imenovano Pink Friday. Vsako leto rojstni dan NaniNails proslavimo s celim valom popustov, hkrati pa del dobička iz tega obdobja namenimo organizaciji, ki se bori proti raku dojke. Vas zanima, kako dogodek poteka in kako pomagamo? Več podatkov boste našli na strani Pink Friday.

 

 

Izdelek je dodan v košarico

Morda pride prav

 • Darilna škatlica NANI

  Darilna škatlica NANI

  0,79 €
  V košarico
 • Pilica NANI Premium 150/180, štirikotna – Zebra

  Pilica NANI Premium 150/180, štirikotna – Zebra

  0,99 €
  V košarico
 • Odstranjevalec disperzije NANI Cleaner 100 ml

  Odstranjevalec disperzije NANI Cleaner 100 ml

  1,79 €
  V košarico
 • NANI toaletna voda 3 ml – Signature

  NANI toaletna voda 3 ml – Signature

  1,99 €
  V košarico
 • Primer Bonder NANI 11 ml

  Primer Bonder NANI 11 ml

  3,99 €
  V košarico
 • NANI negovalno olje 10 ml – Simply Pure

  NANI negovalno olje 10 ml – Simply Pure

  3,99 €
  V košarico
 • arrow car cart clock hat letters menu kocka_7 kocka_11 kocka_3 nani3 kocka_6 kocka_8 kocka_5 nani5 kocka_2 kocka_10 kocka_vanoce_10 kocka_2 kocka_1 kocka_12 kocka_4 person search star