20 % popusta na vse gel lake in lake za nohte s kodo "NAILS20"!

Prijavi se

Upravljanje računa

Soglasje za obdelavo piškotkov

Te spletne strani v skladu z Uredbo Evropskega parlamenta in Sveta (EU) št. 2016/679, Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju »Uredba«), na vaši napravi shranjujejo datoteke, splošno znane kot piškotki.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, s pomočjo katerih si obiskane spletne strani zapomnijo vaša dejanja in nastavitve, zato vam teh podatkov ni treba ponovno vnašati. Spletnemu mestu omogočajo beleženje podatkov o vašem obisku, na primer izbiro jezika ali vsebino nakupovalne košarice. Naslednji obisk spletne strani je za vas tako enostavnejši in prijetnejši. Piškotki ne predstavljajo nevarnosti, so pa pomembni za varovanje zasebnosti. Piškotkov ni mogoče uporabiti za ugotavljanje identitete obiskovalcev spletnih strani ali za zlorabo podatkov za prijavo.

Vrste piškotkov

 • Nujni piškotki: Ti piškotki so nujni za navigacijo po spletnem mestu in uporabo posebnih funkcij spletnega mesta. Nekaterih delov spletnega mesta ni mogoče uporabljati brez teh piškotkov.
 • Zmogljivostni piškotki: Ti piškotki spletnemu mestu omogočajo shranjevanje uporabniških nastavitev, kot so na primer jezikovne nastavitve. Uporabnikom zagotavljajo izboljšano in bolj individualizirano uporabo spletne strani.
 • Funkcionalni piškotki: Ti piškotki zbirajo informacije o vedenju uporabnikov. Te informacije so del poročil, katerih namen je izboljšati spletno stran. Vsi zbrani podatki so anonimni.
 • Ciljni ali oglaševalski piškotki: Ti piškotki se uporabljajo za prikaz oglasov, ki so relevantni za uporabnika in njegove interese. Ti piškotki se lahko uporabljajo tudi za shranjevanje in merjenje učinkovitosti oglaševalske akcije, na katero je stranka naletela med obiskom določene spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb (npr. Google Analytics za analizo obiska). Te piškotke nadzorujejo tretje osebe in nimamo dostopa do branja ali zapisovanja teh podatkov.

Uporaba piškotkov

Prek piškotkov pridobivamo in obdelujemo informacije o vaši uporabi naše spletne strani in vaših aktivnostih na spletni strani. Piškotke uporabljamo na podlagi zakonitega interesa in vašega soglasja, in sicer za namen ustreznega delovanja spletne strani in personalizacije vsebine oglasov, zagotavljanja funkcionalnosti spletne strani in družbenih medijev ter analizo obiska spletne strani. Posredovane osebne podatke v elektronski obliki obdelujemo avtomatizirano. Osebne podatke, ki jih pridobimo s piškotki, posredujemo našim partnerjem na področju družbenih medijev, oglaševanja in analiz.

Soglasje za shranjevanje piškotkov

Za uporabo piškotkov je potrebno vaše soglasje, razen za nujno potrebne piškotke. Uporabo piškotkov lahko nastavite s svojim internetnim brskalnikom. Večina brskalnikov samodejno sprejme piškotke v privzeti nastavitvi. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate s shranjevanjem piškotkov. Uporabo piškotkov lahko omejite ali blokirate v nastavitvah vašega spletnega brskalnika. Informacije o nastavitvah posameznega brskalnika najdete na naslednjih naslovih:

 • Internet Explorer: support.microsoft.com
 • Google Chrome: support.google.com
 • Mozilla Firefox: support.mozilla.org
 • Opera: help.opera.com
 • Safari: support.apple.com

Kontakt

Za morebitna vprašanja o zgornjih informacijah se obrnite na upravljavca te spletne strani: podjetje NaniNails s.r.o., MŠ: 293 91 920, Baška 278, 739 01 Baška, Czech republic, e-mail info@naninails.si, web www.naninails.si.

Izdelek je dodan v košarico

Morda pride prav

 • Darilna škatlica NANI

  Darilna škatlica NANI

  0,79 €
  V košarico
 • Pilica NANI Premium 150/180, štirikotna – Zebra

  Pilica NANI Premium 150/180, štirikotna – Zebra

  0,99 €
  V košarico
 • Odstranjevalec disperzije NANI Cleaner 100 ml

  Odstranjevalec disperzije NANI Cleaner 100 ml

  1,79 €
  V košarico
 • NANI toaletna voda 3 ml – Signature

  NANI toaletna voda 3 ml – Signature

  1,99 €
  V košarico
 • Primer Bonder NANI 11 ml

  Primer Bonder NANI 11 ml

  3,99 €
  V košarico
 • NANI negovalno olje 10 ml – Simply Pure

  NANI negovalno olje 10 ml – Simply Pure

  3,99 €
  V košarico
 • arrow car cart clock hat letters menu kocka_7 kocka_11 kocka_3 nani3 kocka_6 kocka_8 kocka_5 nani5 kocka_2 kocka_10 kocka_vanoce_10 kocka_2 kocka_1 kocka_12 kocka_4 person search star